top of page
pexels-cottonbro-studio-5789771.jpg
Untitled-1 2.jpg

Kennismaking?

Je hebt mijn aanbod bekeken en vraagt je wellicht af hoe
we in een individuele Positivo coaching te werk gaan.

Lees hier hoe we met elkaar kunnen kennismaken.

“Uit het hoofd, duiken we samen in het hart om de deuren naar je krachten en talenten te openen!”

achtergrond_website.jpg

Hoe gaan we te werk?

Stap 1

Eerst maken we kennis met elkaar, dit kan een telefoongesprek met jou alleen zijn en/of met je ouders (in de thuispraktijk). We zoeken samen uit waar je tegenaan botst en welke ondersteuning je wenst. Tijdens dit gesprek geef ik alle nodige informatie zoals prijs, afspraken, nodige achtergrondinformatie, ....

Stap 2

Dan spreken we af voor een eerste sessie in de thuispraktijk. Jij en ik gaan samen aan de slag met jouw vraag.

Een sessie kan 50 min tot 90 min duren. Dit kan om verschillende redenen zijn: leeftijd, thema, meer tijd nodig om je verhaal te kunnen doen, … Deze sessies kunnen wekelijks of om de 2 weken op een vast moment zijn of wat past voor jou en/of je ouders samen met de coach.

Stap 3

Soms kan de coach het goed vinden om na een sessie even kort samen met je ouders te bespreken wat we gedaan hebben. Positivo vindt het belangrijk om je ouders (of andere belangrijke personen in je leven) mee te nemen in de ondersteuning zodat jullie samen sterker staan.

Stap 4

Wanneer je er klaar voor voelt, ronden we het ‘positivotraject’ af en kan je altijd terugkomen als je dit zelf nodig vindt. Het is aan te raden om toch minstens een traject van 6 sessies te volgen om elkaar beter te leren kennen en uit te zoeken wat voor jou het beste werkt. Uiteraard kan het ook iets minder of meer zijn afhankelijk van waar jij het meest nood aan hebt.

bottom of page